Babio kolm ahvirõugeviiruse tuvastamise toodet on pälvinud ka Euroopa Liidu CE-sertifikaadi

- 2022-05-27-

19 riigis ja territooriumil on teatatud kokku 131 kinnitatud ja 106 kahtlustatavast M& # 111nkeyrõugete juhtumist, ütles Who'i nakkushaiguste riskide ja ennetamise direktor Andrew Briand 24. mail.

Babio bioloogia korraldas kohe ahviviiruse tuvastamise toodete uurimis- ja arendustegevuse ning arendas edukalt välja kolm toodet: ahvirõugete viiruse tuvastamise komplekt (F-PCR), ahvirõugete viiruse antigeeni tuvastamise komplekt (kolloidse kulla meetod) ja ahvirõugete viiruse antikehade tuvastamise komplekt (kolloidne kuld). meetod). MONkeyrõugeviiruse tuvastamise komplekt (F-PCR) kasutab fluorestsentssondi meetodit spetsiifiliste praimerite ja TaqMani sondi, mis on suunatud ahvirõugeviiruse spetsiifiliste geenide konserveeritud järjestusele, mis suudab tuvastada ahvirõugeviiruse nukleiinhapet (Lisateabe saamiseks palunvõta meiega ühendust).  

26. mail 2022 toimus Babio kolm ahvirõugeviiruse tuvastamise toodet said Euroopa CE-sertifikaadi. Ettevõtte kolm peamist ahviviiruse tuvastamise toodet saab müüa Euroopa Liidus ja ELi riikide ja piirkondade CE-sertifikaadiga, mis laiendab veelgi ettevõtte toodete rakendusvaldkonda, soodustab ettevõtte laienemist välisturgudele.


Et aidata kaasa ülemaailmsele epideemiate ennetamisele ja tõrjele, Babio on järjestikku omandanud CE registreerimistunnistused oma NOVEL koroonaviiruse antigeeni testikomplekti ja ahvirõugete viiruse nukleiinhappetesti komplekti jaoks. Vahepeal oleme lisaks ülalnimetatud toodetele valmistanud uued krooni + b antigeeni voolu + respiratoorse süntsüütilise liigese tuvastamise komplektid, uued kroonantigeeni + b liigese tuvastamise komplektid, uue kroonantikehade tuvastamise komplekti, uue krooni neutraliseerivate antikehade tuvastamise komplekti ja kui pidu. a ja partei b voog, adenoviirus, denguepalavik, a-hepatiit, malaaria, süüfilis, gonorröa, 20 a kõrge patogeensusega nakkushaigused, nagu tüüfuse tuvastamise reaktiiv.

Alates epideemia puhkemisest on Babio on ära kasutanud võimalust suurendada varasid, laiendada rahavoogusid, tugevdada tehnilisi reserve ja süvendada peenjuhtimise oskusi. Algsest mikroobse kultuuri söötmest kuni nukleiinhapete tuvastamise platvormi ja kolloidkulla kiirtuvastusplatvormi väljatöötamiseni koos teadus- ja arendustegevuse investeeringute tugevdamisega, Babio on järk-järgult loonud kolm mikrobioloogia, nukleiinhapete tuvastamise ja kolloidse kulla kiirtuvastuse platvormi, pannes aluse tuleviku järkjärgulisele kasvule.