Mis on steriilne tampoon? Millised eelised sellel on? Millised on operatsiooni etapid?

- 2022-03-30-

Steriilsed tampoonid, ühekordselt kasutatavate steriilsete proovivõtutampoonide täisnimetust kasutatakse bakterioloogilise proovi töötlemisel,nina tampoonigaproovide võtmine, kurgu tampooniproovide võtmine, suukaudsete tampooniproovide võtmine, viroloogiline rakukultuur, DFA testimine, see sobib ideaalselt kiirtestimiseks, ensüümi immuunanalüüsiks, polümeraasi ahelreaktsiooniks ja molekulaardiagnostikapõhisteks analüüsideks ning kohtuekspertiisi tuvastamiseks. Proovide võtmist võib teha inimkeha nina-neelu kohas.

Steriilsed tampoonidsobivad nahapinna proovide võtmiseks, näiteks DNA kogumiseks, suurakkude, pindade, mikroorganismide, bakteriaalsete viiruste tuvastamiseks ja proovide võtmiseks jne. Eeliseks on see, et seda on lihtsam kasutada kui traditsioonilisttampoonid, suure kogumise ja vabastamisega ning seda on lihtne murda. Vaja on seada erinevad katkestuspunktid. TraditsioonilinetampoonidSamuti nõuavad laboritöötajad nende lõikamiseks kääride kasutamist, mis on liiga tülikas ja võtab liiga palju aega. Baibo Bio ühekordne proovivõtttampoonidneil on erinevad murdepunktid vastavalt kliendi vajadustele, mis vähendab oluliselt ajakulu.

eelis
1. Automaatne elueerimine, proovi kiire ja automaatne vabastamine vedelasse keskkonda. Kogutud proovide üle 90% vabanemismäär tagab tulemuste kõrge usaldusväärsuse.
2. Plastvardal on ainulaadne purunev disain, mis on mugav proovide transportimiseks.
3, etüleenoksiidi steriliseerimine, kiiritussteriliseerimine, sõltumatu pakend.
4. Ergonoomiline ja anatoomiline disain, ainulaadne disain parandab patsiendi mugavust ja proovide kogumist
5. Kasutajasõbralik. Anatoomiline disain ja pehme harja tekstuur eemaldavad rakud kiiresti ja tõhusalt.
6. Turvalised ja mugavad katkestuspunktid. Vastavalt proovivõtunõuetele, proovivõtukohtadele ja proovivõtu omadustele projekteeritakse erinevat tüüpi murdepunktid. D. Kiire
7. Mitmeplatvormiline rakendus. Ühildub mitme rakenduse ja platvormiga, ntkiire antigeentestimine, EIA, molekulaarne testimine, DFA, tsütoloogia, kohtuekspertiisi, bakterioloogia ja viroloogia kultuurid.