Soojad õnnitlused Babio uue hoone ametliku avamise puhul!

- 2021-11-09-

Õnnitleme Babio Yinfeng International Biocity tehase uue hoone valmimise ja toimimise puhul. Uue hoone avamine tähistab seda, et Babio siseneb peagi tootmise ja toimimise uude etappi. Et alustada uut teekonda uues lähtepunktis, peaksid kõik Babio Biology töötajad jääma truuks oma algsele püüdlusele ja pidama kindlalt meeles oma missiooni ning jätkama raskuste mittekartmise hoogu. Võttes võimalusena sisenemist uude tehasehoonesse, uuendab ettevõte tööideid veelgi ning seab eesmärgiks "inimese tervise eest hoolitsemise ning meditsiini ja tervishoiu arengu edendamise" muuta ettevõte spetsialiseeritumaks, rafineeritumaks, tugevamaks ja suuremaks.
Babio Biological Company pideva innovatsiooni ja arenguga ei suuda Yaogu pargi tehase algne ulatus enam ettevõtte arendusvajadustele vastata. 2020. aastal ostsime omaostu kaudu hoone Yinfengi rahvusvahelises bioloogilises linnas. Ühepereelamu asub hoones C17, nr 1177 chunlan Road, Lichengi piirkond, 3 kvartalit. Pärast Elamu- ja Ehitusbüroo registreerimist ja umbes pool aastat kestnud renoveerimist on see lõpuks jõudnud sisenemise ja kasutamise normide piiridesse. Tehase ala tegelik kasutusala on üle 4000 ruutmeetri, millele lisandub algne valitsuspargi pindala üle 6000 ruutmeetri, ettevõtte kahe tehase tegelik efektiivne tegevusala on jõudnud enam kui 10 000 ruutmeetrini, ulatudes põhimõtteliselt keskmiseni. tööstuse mastaabitase.

Hoone siseruumid ja seadmed on komplekteeritud, funktsionaalne tsoneering on mõistlik, osa põrandaid on puhastatud, erialaorganisatsioonide väljastatud ülevaatusakt näitab, et puhas töökoda on saavutanud saja tuhande puhastusstandardi, vastab täielikult aseptilise tootmise vajadustele. Ettevõtte efektiivse tegevuspiirkonna laiendamiseks kasutatakse esimest teise osakonna UURINGU- ja arendustegevusena, mida kasutatakse meditsiiniseadmete ja muude instrumentide uurimis- ja arendustegevuseks ning tootmiseks; Teiseks kasutatakse seda teise osa tootmiseks.

Yinfeng International Biological City tehase uue hoone valmimine on Babio Biological Company arengus märgiline sündmus, mis süstib ettevõttesse värsket elujõudu ja sümboliseerib ettevõtte jõulist arengut tulevikus. Samas on see ka võimas demonstratsioon ettevõtte tugevusest ja kuvandist ning omab kaugeleulatuvat tähendust ettevõtte edasise arengu seisukohalt.