Õhu desinfitseerimismasina hooldus

- 2021-08-04-

Hooldusõhu desinfitseerimismasin

1. Hoidke õhu desinfitseerimismasin puhas ja kuiv. Pühkige pinda pärast desinfitseerimist iga päev niiske lapiga. Puhastamisel tuleb toiteplokk blokeerida ja toitejuhe välja tõmmata, et vältida otsest kokkupuudet veega või pesemisega.

2. Õhu desinfektsiooniseadme töötamise ajal on keelatud viia esemeid või käsi desinfitseerimisseadme ventilatsiooni sisse- ja väljalaskeava lähedusse; teisaldamisel ja peale- ja mahalaadimisel tuleks vältida toote tabamist kõvade esemetega või maapinnale kukkumist.

3. Kui avastatakse õhu desinfitseerimisseadme ebanormaalne töö, tuleb toitelüliti kohe sulgeda, toitepistik välja tõmmata ja helistada kontrollimiseks seadme remonditöökotta.

4. Kontrollige filtrit iga kuu, avage õhu sisselaskepaneel, eemaldage filter, puhastage seda puhta vee või neutraalse puhastusvahendiga veega. Harjadega küürimine on keelatud ning vee temperatuur ei tohi ületada 40°C, et vältida deformeerumist ja nühkimist. Pärast puhastamist ja kuivamist jahedas, ventileeritavas kohas paigaldage filter vastavalt algsele teele ja vahetage filter igal aastal. Filtri puhastamine ja vahetamine tuleb registreerida.

5. Seadme kumulatiivne tööaegõhu desinfitseerimismasinei ületa 4000 tundi. Kui kumulatiivne aeg on täis, tuleb ultraviolettlamp välja vahetada.

6. Õhudesinfitseerimismasina kohal ei tohi olla peidetud esemeid, samuti ei tohi seda paigutada kappi või muusse kasutuskeskkonda; kui mitut keskkonda desinfitseeritakse kordamööda, tuleb neid vibratsiooni vähendamiseks õrnalt lükata.

7. Paigaldage ja kasutage vastavalt juhendileõhu desinfitseerimismasinja pöörake tähelepanu elektrikasutuse ohutusele.

Air Disinfection Machine