Babio kolm ahvirõugeviiruse tuvastamise toodet on pälvinud ka Euroopa Liidu CE-sertifikaadi

- 2022-07-16-

Babio biology korraldas kohe ahviviiruse tuvastamise toodete uurimise ja arendamise ning arendas edukalt välja kolm toodet: ahvirõugete viiruse tuvastamise komplekt (F-PCR), ahvirõugete viiruse antigeeni tuvastamise komplekt (kolloidse kulla meetod) ja ahvirõugete viiruse antikehade tuvastamise komplekt (kolloidne kuld). meetod). MONkeyrõugeviiruse tuvastamise komplekt (F-PCR) kasutab fluorestsentssondi meetodit spetsiifiliste praimerite ja TaqMani sondi, mis on suunatud ahvirõugeviiruse spetsiifiliste geenide konserveeritud järjestusele, mis suudab tuvastada ahvirõugeviiruse nukleiinhapet (lisateabe saamiseks palunvõta meiega ühendust).

26. mail 2022 Babio kolmeneahvirõugete viiruse tuvastamise tootedneile omistati Euroopa CE-sertifikaat. Ettevõtte kolm peamist ahviviiruse tuvastamise toodet saab müüa Euroopa Liidus ja ELi riikide ja piirkondade CE-sertifikaadiga, mis laiendab veelgi ettevõtte toodete rakendusvaldkonda, soodustab ettevõtte laienemist välisturgudele.
Et aidata kaasa ülemaailmsele epideemiate ennetamisele ja tõrjele, on Babio järjest hankinud CE registreerimistunnistused oma UUDNE koroonaviiruse antigeeni testikomplekti ja ahvirõugete viiruse nukleiinhappetesti komplekti jaoks. Vahepeal lisaks eelnevaletooted, on valmistanud uued krooni + b antigeeni voolu + respiratoorse süntsüütilise liigeste tuvastamise komplektid, uued kroonantigeeni + b liigese tuvastamise komplektid, uue kroonantikehade tuvastamise komplekti, uue krooni neutraliseerivate antikehade tuvastamise komplekti ja kui pool a ja pool b, adenoviiruse,dengue palavikpalavik, a-hepatiit, malaaria, süüfilis, gonorröa, 20 kõrge patogeensusega nakkushaigused, nagu tüüfuse tuvastamise reagent.

Alates epideemia puhkemisest on Babio kasutanud võimalust suurendada varasid, laiendada rahavoogusid, tugevdada tehnilisi reserve ja süvendada peenhalduse oskusi. Algsest mikroobse kultiveerimissöötmest kuni nukleiinhapete tuvastamise platvormi ja kolloidkulla kiirtuvastusplatvormi väljatöötamiseni koos teadus- ja arendustegevuse investeeringute tugevdamisega on Babio järk-järgult loonud kolm mikrobioloogia, nukleiinhapete tuvastamise ja kolloidse kulla kiirtuvastuse platvormi, pannes aluse tuleviku järkjärguline kasv.

(Lisateabe saamiseks palunvõta meiega ühendust)