Palju õnne! Babio toodetud antigeeni kiirtuvastuskomplekt (kolloidse kulla meetod) on saanud Saksamaa, Prantsusmaa ja Hispaania valge nimekirja ning Vietnamis vabamüügi sertifikaadi.

- 2022-07-09-

Hea uudis! HiljutiAntigeeni kiire tuvastamise komplektBabio (laokood: 830774) iseseisvalt välja töötatud ja toodetud (kolloidse kulla meetod) on saanud Vietnamis vabamüügi sertifikaadi ja Haagi sertifikaadi. Nende hulgas ka ise testinudkiirtesti komplekton kantud valgesse nimekirja vastavalt Saksamaal, Prantsusmaal ja Hispaanias.

See näitab täielikultBabio toodete suurepärast jõudlust ja tarbijate kindlat usaldust ning toob uue hüppe ka ülemeremaade paigutuse osas.Babio. Praegu on epideemia olukord endiselt tõsine. Nukleiinhappe testimisreagendidBabiojätkab panustamist uudse koroonaviiruse kiirele sõeluuringule ning epideemiate ennetamisele ja tõrjele ning meditsiini- ja terviseehitusele Euroopas, Ameerika Ühendriikides ja Kagu-Aasias.

UmbesBabiobioloogia


2003. aastal asutatud Jinan Biotechnology Co., Ltd. on kõrgtehnoloogiline ettevõte, mis on spetsialiseerunud in vitro diagnostiliste reaktiivide uurimis- ja arendustegevusele, tootmisele ja müügile. 30. mail 2014 noteeriti ettevõte edukalt uues kolmandas juhatuses (aktsia nimi: B A Bio, aktsiakood: 830774), tõustes pärast uue kolmanda juhatuse börsi laienemist üheks varasemaks in vitro diagnostiliste reaktiivide börsil noteeritud ettevõteteks. Hiinas. Juunis 2021Babioastus ametlikult neeQ innovatsioonikihti.

Tooted hõlmavad peamiselt:Viiruse transpordikeskkondsari, seeriasteriilsed tampoonid, antigeen/antikehakiire diagnostiline testseeria, reaktiivikomplektide seeria, kui mikroobsed reaktiivid / kontroll, günekoloogia osakonna kontroll, biokeemiliste reaktiivide seeria, meditsiiniaparatuur ja -riistad / robotite seeriad, kolloidide muud naiste rasedustestide seeriad, helicobacter pylori Igg/igm testikomplekt, mycoplasma pneumoniae igm testikomplektid, rotaviiruse viirusantigeeni tuvastamise komplektja muudkulla seeria. Pärast enam kui kümme aastat tehnoloogia kogumist, innovatsiooni ja seadmete täiustamist,BabioBiological on muutunud mikrobioloogia alal sügavkultivaatoriks, on üks väheseid kodumaiseid mikroobsete reaktiivide tootjaid, millel on kaks automaatset tootmisliini. Samal ajal, 2020. aastal puhkenud ülemaailmse epideemia, aastatepikkuse professionaalse uurimistöö, kvaliteedijuhtimise võime, täielikult automatiseeritud tootmisseadmete ja muude epideemiaaegsete eelistega, müüdi tooteid hästi Euroopas, Ameerikas, Kagu-Aasias ja teistes piirkondades, mängides olulist rolli viiruste proovide võtmisel jaavastamistooted.