Helicobacter pylori (H.pylori) IgG/IgM testikomplekti testimisprotseduur

- 2022-07-04-

Helicobacter pylori (H.pylori)on gramnegatiivne mikroaeroobne bakter, mis parasiteerib maos ja kaksteistsõrmiksooles. Selle nakatumine on väga levinud ja ülemaailmne looduslik rahvastikuinfektsioonmäär ületab 50%. Määrust mõjutavad teguridHelicobacter pylorinakkuse hulka kuuluvad majanduslik seisund, elamistingimused, haridustase, amet ja joomisharjumused jne. Üldiselt on arengumaad arenenud riikidest kõrgemal. Praegu arvatakse, et aastalLooduskeskkonnas on inimesed ainsaks Helicobacter pylori nakkuse allikaks ning eeldatavasti levib suu kaudu nakatumise viis.


Babio®Helicobacter pylori (H.pylori)IgG/IgM testikomplekti (kolloidse kulla meetod) kasutatakse in vitro kvalitatiivseks tuvastamiseks.Helicobacter pyloriantikeha IgG/IgA inimeselseerumi/plasma/täistevere proovid. Inimestel, keda ei ole ravitud Helicobacter pylori likvideerimisega, koos kliiniliste ja muude laboratoorsete näitajatega, kasutatakse seda Helicobacter pylori infektsiooni abidiagnoosimiseks. Märkus. Antikehade tuvastamise tooteid ei saa kasutada likvideerimise hindamise hiljutiseks hindamiseksmõjuHelicobacter pylori.

[Testi protseduur]

1. Enne koti avamist jätke see toatemperatuurile. Võtke testseade seadmest väljapitseeritud kotti ja kasutage seda esimesel võimalusel. Parimad tulemused saadakse, kui mõõtmine tehakse ühe tunni jooksul.

2. Doseerige 35 µL seerumit/plasmat või täisverd testkaardi proovisüvenditesse.

3. Doseerige 1 tilk puhvrit otse puhverpudelist või kasutage kalibreeritud pipetti, et kanda 40 µL puhvrit proovisüvendisse.

4. Tulemus peaks olema vahemikus 10 kuni 20 minutit, kuid mitte rohkem kui 30 minutit.