Õnnitleme Jinan Babio viiruse transpordikomplekti (inaktiveeritud), mille on heaks kiitnud Ühendkuningriigi MHRA

- 2022-06-13-

Hiljuti Jinan Babio Bio'sViiruse transpordi komplekt (inaktiveeritud)on heaks kiitnud Ühendkuningriigi MHRA. Seni meie firma proovivõtutorutootedvastama asjakohastele Briti eeskirjadele ja seda saab tavaliselt Ühendkuningriiki müüa!


Alates 2020. aastast on Jinan Babio sisenenud välisturule ja mitmesugused tooted on kiiresti levimas ülemaailmselt. 2021. aastal on ettevõte läbinud mitmed Euroopa ja Ameerika autoriteetsed sertifikaadid, näiteks uus koroonaviiruskiire antigeeni tuvastaminereaktiiv (kolloidse kulla meetod) sai Saksamaa BfArMi ja Itaalia tervishoiuministeeriumi "valge nimekirja". Samal ajal, Babioviiruse transpordi komplekt valiti USA FDA EUA valgesse nimekirja, sai ettevõte edasiISO13485 sertifikaat, jasteriilne tampoonsaanud Intertek CE sertifikaadi (teavitatud asutus nr: 0413) ja toidu- ja ravimiameti heakskiidu.


Seekord,Jinan Babioon saanud veel ühe olulise kvalifikatsiooni, mille on heaks kiitnud Briti MHRA, mis näitab taaskord Babio toodete tunnustamist välisturgudel ning suurendab veelgi Babio turu laienemise võimalusi ja põhilist konkurentsivõimet välisturgudel.