Kas õpetada hindama kiirdiagnostilise antigeenitesti tulemusi 1 minutiga?

- 2022-04-18-

Õpetab hindama kiirdiagnostilise antigeenitesti tulemusi 1 minutiga

Antigeen RapidTuvastamiskomplekt koosinnasaalsed tampoonid,Meieharga tampooni antigeentest on konkurentsivõimeline ja koguse alusel läbiräägitav.Antigeen rtk tampooni testkomplekt on väga täielik ja lihtne kaasas kanda. Baibo Bio'santigeen kiiremärkaminetestikomplektonrtk test minu läheduses, tere tulemast uurima.

Esmalt valige proovivõtukomponent ja seejärel järgige testimisprotsessi

Testi sammud


1.Eeseproov alatesinnasaalsed tampoonid,neelu tampoonid,röga,sülg,bronhoalveolaarne,loputus,vedelik.
2.Eemaldage süljekoguja ja keerake seejärel uuesti kinniproovitoru.
3.Raputageproovitoruet sülg ekstraktiga põhjalikult segada
4.Pigistage testkaardile umbes 60–100 ul (umbes 2–3 tilka) proovi lahjendit
5. Lugege tulemust 15 minuti pärast. Tulemus kehtib 15-20 minuti jooksul.
6.Lugege tulemusi.


ANALÜÜSI TULEMUSE TÕLGENDAMINE


1.NEGATIIVNE:
Kui kuvatakse ainult kvaliteedikontrolli joon C ja testjooned T ei ole veinipunased, näitab see, et antigeeni ei tuvastata ja tulemus on negatiivne. Tuvastamistundlikkuse piiratuse tõttu võivad negatiivsed tulemused põhjustada toote analüütilisest tundlikkusest madalamad antigeeni kontsentratsioonid.
2.POSITIIVNE:
Kui kuvatakse nii kvaliteedikontrolli joon C kui ka testijoon T, näitab see, et antigeen on tuvastatud. Positiivsete tulemustega proove tuleb enne diagnoosi panemist kinnitada alternatiivse(te) testimismeetodi(te) ja kliiniliste leidudega.
3.KEHTETU:
Kui kvaliteedikontrolli joont C ei kuvata, on testi tulemus kehtetu, olenemata sellest, kas on olemas veinipunane testjoon ja seda tuleks uuesti testida.
Kui tulemused pole selged, korrake testi ülejäänud proovi või uue prooviga.
Kui korduv test ei anna tulemust, lõpetage komplekti kasutamine ja võtke ühendust tootjaga.

Meie eelis


Babio on akiire antigeentarnija ja tootja. TheAntigeeni kiire tuvastamise komplektminu lähedal toodetud babio jagunebtampooni antigeenja agsülje kiirtestkaart, mis on tarbijate poolt teretulnud ja tunnustatud. Lisaks toodab ka Baibo Biosteriilsed tampoonidjaviiruse transpordi komplekt.Vtm ja tampoonigaon ka populaarsed tooted. Kliendid on teretulnud küsima tehase otsemüügi kohtasülje antigeenkodune enesetuvastuskiire diagnostikatestikomplekt.