Süljekoguja kasutamine ja ettevaatusabinõud, mida saab kasutada koos antigeeni kiire tuvastamise komplektiga

- 2022-03-15-

Ühekordselt kasutatav patoloogiliste rakkude kogujasobib kogumiseks ja säilitamisekssüljeproovideritub inimese suuõõnes toatemperatuuril ja seejärel võib süljeproovides sisalduvat DNA-d saada nukleiinhappeekstraktsiooni teel. See toode kogub suuõõne kaudu eritatavad süljeproovid ja segab kogutud sülje ühtlaselt proovi säilituslahusega, tagades nii süljeproovides oleva DNA terviklikkuse ja nende pikaajalise säilimise toatemperatuuril. Võib kasutada kooskiire antigeentuvastuskomplektid, peamiselt süljeproovide kogumiseks. Võib kasutada kooskiire antigeentuvastuskomplektid, peamiselt süljeproovide kogumiseks. Võib kasutada kooskiire antigeentuvastuskomplektid, peamiselt süljeproovide kogumiseks. Võib kasutada kooskiire antigeentuvastuskomplektid, peamiselt süljeproovide kogumiseks. Võib kasutada kooskiire antigeenavastamiskomplektid, peamiselt süljeproovide kogumiseks.

[Ettevaatusabinõud/ettevaatusabinõud]
1. Proovivõtutoru kaas tuleb õigeaegselt kinni keerata, et vältida proovis mullide tekkimist nii palju kui võimalik pärast ühekordse patoloogilise rakukollektori kasutamist proovivõtuks.
2. Toodet kasutatakse süljeproovide kogumiseks ja proovivõtuprotseduurid peaksid olema rangelt kooskõlas kasutusjuhendiga.
3. Kuristage veega ja paastoge pärast kuristamist 30 minutit enne süljeproovide võtmist. Kui proovi säilituslahust satub kogemata silma või nahale, loputage koheselt veega.

4.Ärge kasutage toodet, kui see on aegunud või kui pakend on kahjustatud.


Tere tulemast Baibo Bio-sse antigeeni ostmisekskiire antigeenkomplektid,steriilsed tampoonidja ühekordselt kasutatavadviiruse transpordikeskkond, konsulteerige vajaduse korral. Teie päringutele vastatakse 24 tunni jooksul!