Millised on steriilsete tampoonide üldised omadused?

- 2022-03-30-

Thesteriilne tampoonkoosneb tugevast vormitud plastikust aplikaatorivardast, mille suurust ja kuju saab muuta. Aplikaatori ülaosa on kaetud lühikeste kiududega, mis on paigutatud vertikaalselt. see vertikaalne paigutus luuakse protsessiga, mida nimetatakse steriilseks, mille käigus kiud pihustatakse kiudude otsalesteriilne tampoonjäädes samas elektrostaatilises väljas. Selle meetodi abil saadakse avatud struktuuriga kõrge imavusega õhuke kiht. Tere tulemast ostmaProovide võtmine Nasofarüngeaalsest tampoonistmeilt. Iga klientide päring umbessteriilne tampoonvastatakse 24 tunni jooksul.


A. Ergonoomika ja anatoomiline disain
Unikaalne disain parandab patsiendi mugavust ja proovide kogumist

B. Kasutajasõbralik
Anatoomilise disaini ja pehme harja tekstuuriga saab rakke kiiresti ja tõhusalt puhastada.

C. Turvalised ja mugavad katkestuspunktid
Vastavalt proovivõtunõudlusele, proovivõtu asukohale ja proovivõtu omadustele kujundatakse erinevat tüüpi katkised punktid

D. Kiire automaatne elueerimine
Proovide kiire ja automaatne vabastamine vedelasse keskkonda

E. Kvantitatiivne
Mõõdetav ja järjepidev omastamine ja ülekandmine patsientidelt kvantitatiivseks mõõtmiseks ja testi tundlikkuse parandamiseks.

F. Mitmeplatvormilised rakendused
Ühildub erinevate rakenduste ja platvormidega, ntkiire antigeeni tuvastamine, E I A, molekulaarne tuvastamine, DFA, tsütoloogia, kohtuekspertiisi, bakterioloogiline ja viroloogiline kultuur.


TAMPOONIDE KASUTAMINE