Soojad õnnitlused! Jinan Babio toodetud antigeeni kiire tuvastamise komplekt (kolloidse kulla meetod) on saanud ELi üldise valge nimekirja

- 2022-02-14-

Head uudised! Hiljuti,Antigeeni kiire tuvastamise komplekt(Colloidal Gold Method) sõltumatult välja töötatud ja toodetud Babio (laokood: 830774) on saanud EL-i üldise valge nimekirja. See näitab täielikult selle suurepärast jõudlust, täpseid ja usaldusväärseid testitulemusiBabio tootedja tarbijate usaldust ning on tunnistajaks ka Babio jõupingutustele ülemaailmse in vitro diagnostika valdkonnas.

Praegu on epideemia olukord endiselt tõsine. Babio omaantigeeni kiirtuvastuse testtooted aitavad jätkuvalt kaasa uudse koroonaviiruse kiirele sõeluuringule ja annavad uut panust ülemaailmsesse epideemiavastasesse võitlusse.Babio omaantigeeni kiirtuvastuse testtooted aitavad jätkuvalt kaasa uudse koroonaviiruse kiirele sõeluuringule ja annavad uut panust ülemaailmsesse epideemiavastasesse võitlusse.Babio omaantigeeni kiirtuvastuse testtooted aitavad jätkuvalt kaasa uudse koroonaviiruse kiirele sõeluuringule ja annavad uut panust ülemaailmsesse epideemiavastasesse võitlusse.Babio omaantigeeni kiirtuvastuse testtooted aitavad jätkuvalt kaasa uudse koroonaviiruse kiirele sõeluuringule ja annavad uut panust ülemaailmsesse epideemiavastasesse võitlusse.