[Hea uudis] Babiol on hea meel taas mainida ISO 13485 kvaliteedijuhtimissüsteemi sertifikaati

- 2022-01-11-

Hiljuti läbis meie ettevõte edukalt SGS sertifitseerimisasutuse ISO13485:2016 /EN ISO13485:2016 kvaliteedisüsteemi sertifikaadi esialgse ülevaatuse ja uuesti läbivaatamise ning sai SGS sertifitseerimisasutuse poolt välja antud rahvusvahelise ISO13485 kvaliteedijuhtimissüsteemi sertifikaadi. Selle sertifikaadi omandamine on kolmas kord, kui meie ettevõte omandab pärast Huaguangi sertifikaadi ja ITS (Tianxiang Group) sertifikaadi läbimist rahvusvahelise kvaliteedisüsteemi sertifikaadi.


ISO13485 standard on rahvusvahelise meditsiiniseadmete tööstuse üldine standard ja kodumaine meditsiiniseadmete tööstus on alati võtnud standardi ISO13485 kvaliteedijuhtimissüsteemi sertifitseerimise oluliseks aluseks. Selle sertifikaadi ulatus hõlmab peamiselt ettevõtte "uue krooni", "gripi" ja muude kõrge patogeensusega nakkusohtlike diagnostiliste reaktiivide seeriate uurimis- ja arendustegevust, tootmist ja müüki. Standardimine, teadustöö ja standardimine on pälvinud taas rahvusvahelise tunnustuse, mis soodustab ettevõtte laienemist välisturgudele.

UmbesBaibo

Jinan Biotech Co., Ltd. asutati 2003. aastal ja on kõrgtehnoloogiline ettevõte, mis on spetsialiseerunud in vitro materjalide uurimisele, arendustegevusele, tootmisele ja müügile.diagnostilised reaktiivid. 30. mail 2014 noteeriti ettevõte edukalt NEEQ-l (aktsia nimi: BaBio, börsikood: 830774), olles pärast NEEQ laienemist üks esimesi kodumaiseid in vitro diagnostiliste reaktiivide börsil noteeritud ettevõtteid. Juunis 2021Baiboastus ametlikult uue kolmanda juhatuse innovatsioonikihti.


Tooted hõlmavad peamiselt:Viiruse transpordikeskkondSeeria, steriilne ja flokeerimineTampoonidseeria,antigeeni/antikeha kiire diagnoosimise ja tuvastamise seeriad, Kitmikroobse reaktiivi / ajalise uurimise reaktiivide seeria, günekoloogilise tuvastamise seeria, biokeemiliste reaktiivide seeria, meditsiiniseadmete / robotite seeria,Muud kolloidkulla seeriadnagu naiste omadrasedustestiseeria, HelicobacterpyloriIgg/igm testikomplekt, Mycoplasma pneumoniae Igmtestikomplekt, inimese rotaviiruse antigeeni testikomplekt jne.


Pärast enam kui kümme aastat tehnoloogia kogumist, innovatsiooni ja seadmete täiustamist,BaBioon saanud mikrobioloogia valdkonna sügavkultivaatoriks ja on üks väheseid kodumaiseid mikrobioloogiliste reaktiivide tootjaid, kellel on kaks täisautomaatset tootmisliini. Biotechnology poolt iseseisvalt välja töötatud mikroobiproovide eeltöötlussüsteem on täitnud lünga kodumaises mikroobiproovide töötlemise valdkonnas. Seda on kasutatud Hiina intelligentse tootmise rahvusvahelisel tippkohtumise foorumil ja Hiina intelligentse tööstuse innovatsiooni ja ettevõtluse konverentsil ning Hiina in vitro diagnostika suurepäraste uuenduslike toodete võistlustel ja muudel võistlustel "Chuangzhixing" võitis auhindu. Samal ajal ülemaailmse epideemiapuhanguga 2020.BaBioon mänginud olulist rolli viiruse proovivõtu- ja tuvastamistoodetes, mis on toodetud aastatepikkuse professionaalse uurimistöö, kvaliteedijuhtimisvõimaluste ja epideemia ajal täielikult automatiseeritud tootmisseadmete eeliste abil.