Õhu desinfitseerimismasina põhistruktuur

- 2021-09-07-

Õhufilterõhu desinfitseerimismasin: enamik turul olevaid õhupuhastid saavutavad peamiselt õhu puhastamise läbi filtriekraani ning filtriekraan jaguneb peamiselt osakeste filtriekraaniks ja orgaanilise filtri ekraaniks. Tahkete osakeste filtri ekraan on jagatud jämefiltri ekraaniks, peenosakeste filtri ekraaniks ja peente osakeste filtri ekraaniks; Orgaaniline filterekraan jaguneb formaldehüüdi eemaldamise filtriekraaniks, desodoreerimisfiltri ekraaniks, aktiivsöefiltri ekraaniks jne. Iga filtriekraan on suunatud peamiselt erinevatele saasteallikatele ja ka filtreerimispõhimõte on erinev.

Veepaak onõhu desinfitseerimismasin: tarbijate kasvava tähelepanu tõttu ei piirdu õhupuhasti funktsioon ainult õhu puhastamisega. Lisades veepaagi konstruktsiooni, ei saa õhupuhasti mitte ainult põhiülesannet täita, vaid ka õhku niisutada.

Õhu desinfitseerimismasina intelligentne seiresüsteem: intelligentset seiresüsteemi mõistetakse lihtsalt õhukvaliteedi järelevaatajana. Sisseehitatud seireseadmete abil saab see reaalajas anda hea, keskmise ja halva hinnangu õhukvaliteedi kohta. Tarbijad saavad õhupuhastit kasutada vastavalt õhukvaliteedile. Lisaks saab intelligentne seiresüsteem jälgida ka filtriekraani kasutusiga ja veepaagi veetaset, mis on kasutajatele mugav õhupuhasti tööolekust aru saada.

Negatiivsete ioonide generaator ja kõrgepingeahel: kasutatakse tavaliselt täiendava puhastusfunktsioonina, see saadab negatiivsed ioonid välja peamiselt puhta õhuga. Negatiivsetel ioonidel on rahustav, hüpnoos, analgeesia, söögiisu suurendav ja vererõhku langetav funktsioon. Pärast äikest tunnevad inimesed end mugavalt, kuna õhus on suurenenud negatiivsete ioonide hulk. Õhu negatiivsed ioonid võivad vähendada atmosfäärisaasteainete, lämmastikoksiidide ja sigarettide tekitatud reaktiivseid hapniku liike (hapniku vabu radikaale) ning vähendada liiga paljude reaktiivsete hapnikuliikide kahju inimkehale[6]

Desinfitseerimisseade: oma struktuuri poolest elektrostaatiline õhupuhastusseade, üldiselt on turul kolm toodet: tasapinnalise struktuuriga õhupuhastusseade, kärgstruktuuriga kuusnurkse kanaliga õhupuhastusseade ning ümara auguga õhupuhastus- ja desinfitseerimisseade.