Head uudised! Babio võitis TÜV SÜD-lt ISO13485 sertifikaadi ning selle kvaliteedijuhtimine on jõudnud rahvusvahelisele kõrgtasemele.

- 2024-07-03-

3. juulil 2024 avalikustas Jinan Babio Biotechnology Co., Ltd. "Indikatiivse teadaande TÜV SÜD rahvusvahelise kvaliteedisüsteemi sertifikaadi ISO13485 läbimise kohta". Sertifitseerimisulatus hõlmab: kiirete in vitro diagnostiliste testide komplektide, sealhulgas immunokeemia ja nakkushaiguste tuvastamise kolloidkulla immunokromatograafia komplektide ning viiruseproovide säilitamiseks ja transportimiseks kasutatavate in vitro diagnostikatarvikute kavandamist, arendust, tootmist ja müüki.

Teatatakse, et Babio Biotech on edukalt omandanud ISO 13485 kvaliteedisüsteemi sertifikaadi, mille on välja andnud Beijing Guoyixi Huaguang Certification Co., Ltd., IntertekTesting Services NA Ltd. ("ITS") ja SGS United Kingdom Ltd. ("SGS"). Kolm asutust pakkusid ühiselt tugevat süsteemituge ettevõtte rahvusvahelisele registreerimisele ning seekord on TÜV SÜDi kvaliteedisüsteemi sertifikaat veelgi võimsam.

Alates asutamisest 2003. aastal on Jinan Babio Biological Co., Ltd. keskendunud meditsiiniseadmete ja in vitro diagnostikareaktiivide uurimis- ja arendustegevusele, tootmisele, müügile ja teenindusele. Tegemist on maailma juhtiva teadus- ja arendustegevuse ning uuendusliku kõrgtehnoloogilise ettevõttega, mis pakub in vitro katsestandardeid. Ettevõte on loonud range kvaliteedijuhtimissüsteemi ja läbinud ISO9001 ja ISO13485 rahvusvahelise kvaliteedisüsteemi sertifikaadi. Sellel on maailma kõige arenenumad täisautomaatsed tootmisseadmed. Töökoda on kujundatud rangelt vastavalt standardile ja saavutab 10 000-taseme puhastusstandardi. Praegu on Babiol nüüd lai valik tooteid, mis hõlmavad kolloidkulla kiirtestikomplekte inimestele ja lemmikloomadele, kuivpulberkultuuri söödet, viiruste proovivõtutorusid ja tampooniproove, südame-veresoonkonna haigusi, nakkushaigusi, ravimiteste, rasedust, biokeemiat, müokardi testimist, laboritarbed, infusioon ja vereülekanne ning muud meditsiinilised tarbekaubad. Paljusid meie tooteid on müüdud enam kui 100 riigis ja piirkonnas ning konkurentsivõimelised ja rahuldavad tooted ja teenused.

TÜV SÜD on üks kolmest suuremast sertifitseerimisasutusest maailmas, millel on tööstuses äärmiselt kõrge autoriteet ja mõjuvõim; ja TÜV SÜD on üks väheseid IVDR-i sertifitseerimiskvalifikatsiooniga teavitatud asutusi. ISO 13485 sertifikaadi läbimine näitab Babio pidevat täiustamist ja tipptaseme saavutamist kvaliteedisüsteemi juhtimise valdkonnas, tõestades, et ettevõte on saavutanud rahvusvaheliselt kõrgetasemelise kvaliteedijuhtimise ja ohutu tootmise. See loob aluse BioBio-le EL CE-sertifikaadi saamiseks in vitro diagnostikatoodetele IVDR-i eeskirjade alusel ning aitab Babio rahvusvahelisel äritegevusel jõuda uuele tasemele.