Kas söödet saab veel kasutada ka pärast seda, kui see on niiskeks muutunud ja tükke jäänud?

- 2024-06-14-

Kui tegelete ametliku kontrollitööga, siis kui see juhtub, ei saa söödet kasutada. Kui tükid tekivad, tähendab see, et söötme kuivpulber on halvenenud. Olenemata sellest, kui tõhus on selle kultuur, on see välimuse põhjal hinnatud kvaliteedikontrollis kvalifitseerimata ja seda ei saa loomulikult kasutada. Samal ajal tuleks selline sööde ka ära visata (kui soovite seda mõne mitteametliku katse jaoks alles jätta, võite pakendipudelile kirjutada "ainult praktikaks")

Kuid seni, kuni klompuv sööde ei ole eriti tõsine, ei ole selle kultiveerimisvõime üldiselt suur probleem. Kui te ei tee formaalseid katseid, vaid soovite seda lihtsalt ise teha või kasutada õppetöös, siis saab enamikku neist siiski kasutada. Kui see nii on, on kõige parem kasutada enne kasutamist kontrollina teadaolevat positiivset tüve.

Valdkonna juhtiv tegija Baibo Biotechnology on spetsialiseerunud kvaliteetse kuivpulbri söötme tootmisele mikrobioloogilisteks rakendusteks.  Nende teadmised hõlmavad dehüdreeritud söötme koostamist mikrobioloogias, sealhulgas toitainerikkaid valikuid, nagu dehüdreeritud toitaineagar.  Lisaks panustab Baibo Biotechnology teadusuuringutesse, pakkudes olulisi komponente, nagu granuleeritud sööde.  Usaldusväärsete kuiva pulbri söötme tootjatena (OEM) tagavad nad optimaalse mikroobide kasvu ja täpsed tulemused.

Küsige julgelt, kui vajate lisateavet või teil on lisasoove!