Õnnitleme Jinan Babio viiruse transpordikomplekti (inaktiveeritud), mille on heaks kiitnud Ühendkuningriigi MHRA

- 2022-06-13-

Hiljuti Jinan Babio Bio's Viiruse transpordi komplekt (inaktiveeritud) on heaks kiitnud Ühendkuningriigi MHRA. Seni meie firma proovivõtutoru tooted vastama asjakohastele Briti eeskirjadele ja seda saab tavaliselt Ühendkuningriiki müüa!


Alates 2020. aastast on Jinan Babio sisenenud välisturule ja mitmed tooted on kiiresti levimas ülemaailmselt. 2021. aastal on ettevõte läbinud mitmed Euroopa ja Ameerika autoriteetsed sertifikaadid, näiteks uus koroonaviirus  antigeeni kiire tuvastamine reaktiiv (kolloidkulla meetod) sai Saksamaa BfArMi ja Itaalia tervishoiuministeeriumi "valge nimekirja". Samal ajal, Babio viiruse transpordikomplekt valiti USA FDA EUA valgesse nimekirja, sai ettevõte edasi ISO13485 sertifikaat, ja steriilne tampoon saanud Interteki CE-sertifikaadi (teavitatud asutus nr: 0413) ja saanud toidu- ja ravimiameti heakskiidu.


Seekord, Jinan Babio on saanud veel ühe olulise Briti MHRA poolt heaks kiidetud kvalifikatsiooni, mis näitab taaskord Babio toodete tunnustamist välisturgudel ning suurendab veelgi Babio turu laiendamise võimalusi ja põhilist konkurentsivõimet välisturgudel.